Liga 1

Situația de la Dinamo, tot mai tensionată: "Va exista o evaluare a fiecărui jucător! Unii au ajuns prea ușor aici" » Transferul care a dezechilibrat vestiarul

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 18 October 2016

Ionel Dănciulescu i-a luat apărarea lui Ioan Andone în conflictul cu fanii și anunță că vor fi luate măsuri pentru ca fotbaliștii dinamoviști să-și modifice atitudinea.

"Prestațiile noastre nu sunt cele pe care le așteaptăm cu toții și pe care le așteaptă suporterii. Într-o oarecare măsură au și ei dreptate, vin de la sute de kilometri și își doresc să vadă prestații bune și devotament. 

Devotamentul nu prea s-a văzut la echipă în această perioadă. Va exista o evaluare a fiecărui jucător pentru că nu se mai poate continua așa. Au toate condițiile pentru a face performață, au banii primiți la zi.

Jucătorii ar trebui să-și revizuiască atitudinea față de fotbal și față de ce vor ei de la fotbal. Unii jucători au ajuns foarte ușor la acest club. Totul a funcționat foarte bine la începutul campionatului, până la plecarea lui Mevlja", a declarat Dănciulescu la Digi Sport. 

Fanii pun presiune pentru despărțirea de Ioan Andone (detalii AICI), după ce Dinamo a pierdut meciul jucat la Severin, împotriva celor de la CS U Craiova (1-2). 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.