Liga 2

Echipele suporterilor merg ceas » Patru echipe susținute de fani ocupă primul loc în ligile în care evoluează

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 18 octombrie 2016

Constanța, Galați sau Ploiești au rămas fără echipe de fotbal în primul eșalon. Probleme financiare au condus la aceleași rezultate: insolvență sau faliment. Cu ajutorul suporterilor, au luat-o de la capăt, în diviziile județene.

    • Suporter Club Oțelul Galați ocupă prima poziție a clasamentului, în liga a IV-a a județului Galați. Aceștia au reușit să câștige toate cele 7 partide disputate, având un golaveraj de 56-2. Formația trăiește exclusiv din contribuțiile suporterilor. Zilele trecute, aceștia au depus o cerere pentru obținere de finanțare adresată Primăriei municipiului Galați.
    • "U" Cluj evoluează în liga a IV-a județeană din Cluj sub denumirea de A.C.S.F. „ALB - NEGRU” AL STUDENȚILOR CLUJENI. Echipa beneficiază de sprijinul total al fanilor, media de spectatori fiind mult mai mare decât pe majoritatea stadioanelor din Liga 1. Aceștia susțin echipa și în deplasare, creând o atmosferă incendiară de fiecare dată. "U" Cluj ocupă prima poziție în clasament, cu un total de 19 puncte strânse în primele 7 etape.

  • AS Petrolul 52 Ploiești este lider în liga a IV-a prahovenă, cu 25 de puncte acumulate în cele 9 etape disputate. Echipa evolează pe Stadionul Ilie Oană și beneficiază de aportul total al fanilor. Săptămâna aceasta, Jandarmeria Prahova a amendat clubul cu 10.000 lei, din cauza manifestărilor avute de suporteri în cadrul meciului în care au sărbătorit 50 de ani de la victoria împotriva lui Liverpool. Suporterii au declarat că sâmbătă, la meciul împotriva celor de la Petrolul Băicoi, vor strânge banii necesari pentru plata amenzii.
  • SSC Farul Constanța a câștigat toate cele 12 partide disputate din actualul sezon al ligii a IV-a din Constanța. Și în acest caz, suporterii joacă un rol foarte important. Aceștia sunt prezenți în toate deplasările, creând de fiecare dată o atmosferă icendiară.

(Adrian Jitea)

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.