Liga 2

"Pescărușii" agresivi » Arbitrul unui meci din liga a IV-a Ilfov a plecat acasă la pauză, sătul de protestele fanilor uneia dintre echipe

foto: facebook.com/pescarusulgradistea

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 18 octombrie 2016

 Scene incredibile au avut loc la un meci din Liga a patra Ilfov disputat duminică.

Pe parcursul prime reprize dintre Pescărușul Grădiștea și Speranța Săbăreni, arbitrul central care oficia partida era ținta ironiilor și amenințărilor venite din tribune. Motivul? Echipa gazdă, Pescărușul Grădiștea, era condusă cu 0-3, iar spectatorii considerau că centralul Daniel Ștefăniță o dezavantaja cu bună intenție pe echipa gazdă.

Ba, mai mult, și jucătorii echipei gazdă au trecut la amenințări și injurii la adresa arbitrului.

Răbdarea arbitrului central a ajuns la capăt la pauză, când a decis să se dezechipeze și să plece acasă, locul acestuia la centru fiind luat de unul din asistenți!

Asta în ciuda promisiunilor venite dinspre observatorul jocului, care îi garantase că spectatorii se vor liniști și nu îl vor mai înjura.

"Am vorbit cu ei, s-au liniștit, dă-i drumul la joc că nu ne luăm baremul”, a fost mesajul observatorului Nicolae Sânge pentru arbitrul Ștefăniță.

Conform sptfm.ro, Ștefăniță s-ar fi dus la pauză inclusiv la viceprimarul din Grădiștea, Florin Radu, pentru a-i cere să-i liniștească pe spectatori, însă acesta nici nu l-ar fi băgat în seamă și s-ar fi întors cu spatele.

Viceprimarul din comuna Grădiștea, care este și antrenorul echipei, a negat însă veridicitatea acelei întâmplări.

”Nu este adevărat. Am vorbit civilizat cu arbitrul. Într-adevăr, a avut o altercație cu portarul si mijlocașul meu, însa el inventa lovituri libere în prima parte a meciului.

Le-am spus celor doi fotbalisti ai mei sa inceteze cu golăniile și să jucam fotbal. La Grădiștea nu e Kosovo!", a declarat acesta.

În final, Pescărușul Grădiștea a întors scorul, reușind să învingă cu 4-3 și să-și consolideze fotoliul de lider în Seria a doua a Ligii a patra Ilfov.

sursa: sptfm.ro

(Remus Dinu)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.