Nationala

Reghe, replică acidă: "Vine şi vorbeşte după un meci care nici nu ştiu unde s-a jucat"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 19 October 2016

Laurenţiu Reghecampf, antrenorul Stelei, a avut o replică acidă pentru Răzvan Burleanu, preşedintele FRF, care a declarat că naţionala României trage după ea fotbalul românesc pentru că echipele de club nu au performanţe în cupele europene.

"Domnul preşedinte ar trebuie să ştie că fară echipele din campionat nu se poate. Eu nu vreau să intru într-o polemică cu el. El vorbeşte după un meci contra Kazahstanului, care nici nu ştiu unde s-a jucat şi care s-a terminat 0-0. Steaua şi Astra reprezintă România în cupele europene aşa cum pot, la nivelul nostru.

Domnii care se ocupă de fotbalul românesc nu au făcut nimic ca să ajute fotbalul, să scădă taxele şi impozitele pentru cei care investesc. În schimb, ies în faţă cu tot felul de lucuri mărunte. Pe mine mă motivează astfel de declaraţii.

Noi ne bucurăm dacă România se califică la turneele finale. Este un lucru pozitiv. Jucători noştri participă la turnee finale şi sunt văzuţi în întreaga lume", a spus Reghecampf la conferinţa de presă de azi. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.