Nationala

Încă un atac al Stelei la adresa lui Burleanu! Un nume mare a răbufnit: "Îi amintesc asta"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 20 octombrie 2016

România - Polonia este vineri, 11 noiembrie, de la ora 21:45, în direct la TVR și liveTEXT pe GSP.RO. Helmuth Duckadam l-a înțepat pe Răzvan Burleanu, despre care spune că nu-și onorează promisiunile.

"Îi amintesc domnului Burleanu că am fost invitat de UEFA și la finala Champions League, am fost și ambasador UEFA. Poate, totuși, binevoiește să îmi facă și mie o invitație la meciul cu Polonia", a zis Duckadam la Digi.

Președintele de imagine l-a mai atacat pe Burleanu în vară, când i-a reproșat șefului de la FRF că a promis invitații generației '84 pentru Euro 2016, însă nu și-a onorat promisiunea.

”Am impresia că domnul Burleanu vrea să-și arate mușchii. Eu nu-l cunosc atât de bine. Nici nu-mi doresc acest lucru. Dar din punctul meu de vedere e un prefăcut și un mincinos. I-a mințit de două ori în față pe fotbaliștii generației 84, cărora le-a promis și la Federație și, când am fost și eu de față, la Budapesta, că, în cazul în care naționala se va califica la Euro, vor fi invitați. N-a fost niciunul invitat. Din punctul ăsta de vedere, îmi mențin afirmația: e un mincinos”, a spus la acea vreme Duckadam.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.