Liga 1

FOTO și VIDEO Gol extrem de controversat al Timișoarei, cu Chiajna » "Centralul" nu a avut nicio reacție! Opinia specialistului: "Îl împiedică să execute"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 21 octombrie 2016

ACS Poli Timișoara a marcat primul gol din meciul cu Concordia Chiajna, încheiat 2-0, după o fază la care ilfovenii au protestat vehement.

În minutul 81, Bălgrădean a așezat mingea în afara careului de 16 metri pentru a degaja, însă Drăghici s-a poziționat extrem de aproape de balon.

VIDEO cu faza golului

În momentul în care Bălgrădean a șutat, mingea l-a lovit pe jucătorul timișorenilor, care a șutat în poarta goală.

Faza s-a petrecut chiar în fața asistentului, însă centralul Comănescu nu a revenit asupra fazei, în ciuda insistențelor jucătorilor Chiajnei!

Ion Crăciunescu a analizat faza la TV Digi Sport și a concluzionat că centralul a greșit la această fază.

"Jucătorul se deplasează intenționat în fața mingii pentru a-l împiedica să execute direct. Decizia corectă era avertisment pentru Drăghici. Cred că îl împiedică să execute, de asta vine din lateral în fața lui", a spus fostul mare arbitru.

Aceasta nu a fost singura fază cu probleme. Cristescu a fost eliminat direct în minutul 73, pentru o intervenție asupra lui Novak, iar jucătorii Chiajnei au protestat și la această fază.

"Este o bruscarea a adversarului, a lovit un adevrsar fără minge, dar e o diferență între bruscare și atac violent. Cred că este comportare nesportivă. Eu cred că trebuia galben", a spus Ion Crăciunescu. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.