Liga 1

De-ale lui Pufi! Bălgrădean nu e la prima abatere » Gol de la 60 metri + cifre dezastruoase contra Stelei

Foto: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 21 octombrie 2016

Cristian Bălgrădean a primit un gol de cascadorii râsului în meciul pierdut de echipa sa contra lui ACS Poli, scor 0-2.

În minutul 81, acesta a degajat mingea, însă l-a nimerit pe Drăghici, care a interceptat balonul și a îndeplinit o simplă formalitate (VIDEO și FOTO AICI).

Goalkeeperul nu este la prima gafă în acest sezon. În meciul din etapa a noua contra lui FC Botoșani, Bălgrădean a respins o minge ușoară în față, iar Golofca a marcat din apropiere.

Stângăciile lui Pufi nu se opresc însă aici.

În cei aproape patru ani petrecuți la Dinamo, Bălgrădean a apărat în nouă derby-uri cu Steaua și a încasat nu mai puțin de 22 goluri, fiind găsit de fanii "câinilor" principalul vinovat pentru rezultatele defectuoase cu marea rivală.

Mai mult, pe 22 octombrie 2013 a încasat un gol incredibil de la Constantin Budescu, într-un meci Astra- Dinamo, 2-1: atacantul Astrei l-a văzut pe Bălgrădean ieșit și a șutat de la peste 60 metri, lăsându-l fără replică pe portarul de atunci al lui Dinamo.

Odată cu venirea lui Andone ca antrenor al lui Dinamo, acesta a insistat pentru readucerea portarului la echipa, însă s-a izbit de refuzul categoric al fanilor, care au respins ideea unei repatrieri.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.