Liga 1

Care este legătura dintre Șumudică, George Călinescu, Gheorghe Gheorghiu Dej și Tudor Arghezi? » Antrenorul Astrei, ținta unui atac furibund: "A ridicat balamucul la rang de lege"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 22 October 2016

Marius Șumudică a fost contrat dur de directorul sportiv al echipei FC Botoșani, Tony Heleșteanu, după ce antrenorul Astrei a afirmat că speră ca moldovenii să câștige pe teren și nu cu ajutorul arbitrilor.

"Am parcurs întregul pomelnic al fărădelegilor de la FC Botoşani înfierat cu profundă mânie proletară de antrenorul Astrei, personaj ce aduce aminte prin oportunismul său de carismaticul lider comunist, doctor Petru Groza despre care însuşi scriitorul şi criticul George Călinescu afirma că are «zâmbetul celui mai cinstit om din lume».

Mă şi mir că onorabila Şcoală de Antrenori nu a brevetat până acum tactica Şumudică şi recomand CCA să-l invite ca lector pentru că nu oricine se poate lăuda în ţara asta că a ridicat balamucul la rang de lege.

Ţinând cont de antecedentele sale, adesea sancţionate de comisiile abilitate, gândul mă duce la celebra întâlnire de la începutul anilor 50 dintre Gheorghe Gheorghiu Dej şi Tudor Arghezi. În timp ce-i explica poetului despre unele realizări ale epocii comuniste, şeful statului a observat că Arghezi fuma ţigări modeste dintr-un pachet mototolit.

Gheorghe Gheorghiu Dej l-a servit din propriul pachet de ţigări americanie, Viceroy, moment în care bardul plin de umor a exclamat: «tovarăşe Dej, văd că una vorbim şi alta fumăm!»", a afirmat Heleșteanu, conform monitorulbt.ro.

"E un teren unde se pune mare presiune pe adversari. Vreau să fim lăsați să jucăm fotbal. Vreau să fac un apel, dacă Botoșaniul merită să câștige să o facă pe teren." Marius Șumudică

Astra va juca pe terenul lui FC Botoșani, luni, de la ora 20:30. Meciul va fi în direct pe Digi, Dolce, Look și liveTEXT pe GSP.RO.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.