Liga 1

EXCLUSIV Cum l-a caracterizat Alibec pe Șumudică în doar 3 cuvinte » Pune relansarea lui pe seama altui antrenor: "El a știut să mă facă să revin"

Articol de Vlad Nedelea  —  sâmbătă, 22 octombrie 2016

Denis Alibec a oferit un interviu în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor în care i-a caracterizat pe cei trei antrenori care i-au marcat cariera. 

Atacantul de 25 de ani are numai cuvinte de laudă pentru Gică Hagi, Marius Șumudică și Ștefan Petcu. Primul l-a readus în fotbalul românesc și i-a dat o șansă când era în momente foarte grele, iar al doilea l-a adus la forma din acest moment. 

"- Cum l-ai caracteriza pe Șumudică în 3 cuvinte?
- Lider, luptător, învingător.

- Ce ai învățat de la Hagi?
- Foarte multe lucruri. Nici nu am cuvinte să-l pot descrie pe Gică așa cum merită. M-a ajutat enorm când eram la pământ. El a știut să mă facă să revin. A făcut tot ce a putut și mi-a redat plăcerea de a juca fotbal.

- Ștefan Petcu e primul antrenor care a avut încredere că poți ajunge la un nivel înalt.
- Și acum mai vorbesc cu dânsul. Mereu îmi dă sfaturi. E o plăcere să discuți cu un asemenea om. Am citit atunci interviul făcut de tine în Gazetă cu el. Parcă îl aveam în față când povestea. E un om fantastic. Ca să glumesc puțin, încă îmi mai spune să nu mai dau atât din mâini. Mereu îmi reproșa asta."

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.