Nationala

Daum este făcut praf după convocarea lui Enache la lot: "E ridicol ce se întâmplă, este o mare problemă"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 23 octombrie 2016

Fostul arbitru Adrian Porumboiu a comentat selecția făcută de Christoph Daum pentru meciul cu Polonia și susține că neamțul a fost îndreptățit să-l lase în afara lotului pe Claudiu Keșeru și e surprins de convocarea lui Enache.

"E un lucru corect, a încercat toată lumea cu el. În afară de niște zâmbete largi, nu am văzut nimic la Keșeru. Andone joacă la alt nivel, merită să fie convocat, nu trebuie să plângă nimeni după Keșeru", a spus Porumboiu la TV Sport ro.

Acesta susține că nu înțelege de ce nu a fost convocat Florin Niță, de ce Enache este din nou la lot și a vorbit despre numărul mare de fotbaliști selecționați de la echipa lui Gheorghe Hagi. Viitorul este formația care dă cei mai mulți jucători la națională, patru, urmată de Steaua, cu trei.

"Niță trebuia selecționat, e portar mai bun chiar decât Tătărușanu. Dacă e convocat Enache la lot, atunci e o problemă. Este ridicol! Nedelcu nu va face parte din lotul pentru jocul cu Polonia.

De ce să nu dam Cezarului ce-i al Cezarului? Hagi face o muncă pe care nu face nimeni în fotbalul românesc. Uitați-vă la Benzar, la băiatul lui Petre Marin. Iar Hagi are o echipă de briliante în devenire", a adăugat fostul patron al echipei FC Vaslui.

Christoph Daum a anunțat astăzi lotul lărgit al naționalei pentru meciul cu Polonia, care va avea loc pe 11 noiembrie la București (detalii AICI). 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.