Liga 2

FOTO Suporteri model » Farul domină fără nicio problemă campionatul în L4, iar fanii nu doar că susțin financiar echipa, dar se ocupă și de cosmetizarea stadionului

+6 Foto
Foto: Telegraf-Constanța

Articol de Vlad Nedelea  —  Monday 24th of October 2016 12:00

SSC Farul Constanța, formația susținută de ultrașii de la malul mării, a câștigat mult așteptata deplasare de la Eforie Sud, scor 2-0.

Golurile trupei pregătite de Ion Barbu au venit pe final. Cezar Beșleagă în minutul 87 și Dănuț Popa în minutul 90Ă2 au adus cele 3 puncte liderului detașat. Farul are maximum de puncte, 39, în 13 meciuri și un golaveraj excelent, 58-6.

"Rechinii" au făcut spectacol și în tribune. Cei aproximativ 500 de fariști veniți în tribune au cântat tot meciul, iar după partidă au evacuat cu greu micuțul stadion din Eforie. Sâmbătă, cu o zi înainte de acest meci, fanii Farului s-au strâns la arena din Constanța, unde au continuat activitatea de igienizare. Suporterii au fost însoțiți de Asociația Together Everyone Achieves More și au rupt toate bălăriile pentru ca stadionul să fie pregătit atunci când echipa va reveni "acasă". Este a treia activitate de acest gen la care participă susținătorii alb-albaștrilor.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.