Liga 1

Ordine din lojă » Becali a răbufnit după 1-1 cu ASA: "Reghe, ce e asta? Exersează la antrenament! Așa trebuie să joci"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 24 octombrie 2016

Gigi Becali a fost nemulțumit de egalul Stelei cu ASA, 1-1, și la finalul meciului i-a reproșat antrenorului Laurențiu Reghecampf modul în care a jucat echipa roș-albastră.

"Un lucru bun este că am dominat cum nu a dominat nimeni până acum pe ASA. Asta demonstrează că noi suntem mai buni decât ceilalți. Echipa are valoare. Lucrul rău este că nu putem să desfacem echipele care se apără.

Ne trebuie un jucător care să scoată oameni din joc sau Reghe trebuie să studieze la antrenament acest stil de joc. Ce e asta? Dacă se apără să nu putem să-i destabilizăm. Noi nu am jucat frontal, trebuie să jucăm mai frontal.

Important este că suntem pe primul loc. Totuși trebuie să găsim o soluție ca să ne distanțăm. Eu vreau 14-16 puncte în față pentru că după în play-off se înjumătățesc punctele.

Noi nu avem nici atacant. După ce că nu avem un număr 10, nu avem nici atacant. Golubovic nu e de Steaua. O să vină atacantul nostru, Alibec, și altfel o să fie jocul nostru. Boldrin nu este nici el un număr 10. El a fost jucat acolo că aveam nevoie", a zis Gigi Becali la TV Digi Sport.

Becali nu a fost nemulțumit doar de Reghe, ci și de jucători. Acesta a nominalizat 5 fotbaliști care l-au dezamăgit în meciul cu mureșenii. Vezi detalii.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.