Campionate

Profesorul l-a ascultat pe elev! Carlo Ancelotti dezvăluie cum a decurs relația sa cu Ronaldo la Real Madrid

foto: reuters

Articol de George Titus Albulescu  —  luni, 24 octombrie 2016

Carlo Ancelotti și-a construit echipa pe ”Santiago Bernabeu” în jurul lui Cristiano Ronaldo, îndeplinindu-i dorința acestuia privind poziționarea în teren pe partea stângă, locul unde portughezul dă cel mai bun randament.

Antrenorul a afirmat că succesul său de la fiecare club, la care a activat, s-a bazat pe o relație apropiată cu jucătorii. De fapt, de multe ori i s-a adus o critică, fost aceea că s-a comportat prea blând cu elevii săi, iar acesta a fost unul dintre motivele pentru care Roman Abramovici și Florentino Perez l-au demis de pe banca lui Chelsea, respectiv Real Madrid.

Ancelotti, în vârstă de 57 de ani, a antrenat cu succes pe ”Santiago Bernabeu” între 2013 și 2015, punând capăt așteptării ”galacticilor” de a cuceri cel de-al 10-a trofeu al Champions League în 2014, dar câștigând și Cupa Regelui, Super Cupa Europei și Campionatul Mondial al cluburilor.

La Real Madrid, Ronaldo era cel mai important jucător și l-am ascultat în legătură cu preferința sa din teren și după aceea am încercat să construiesc echipa. Dar, nu a fost prea dificil, deoarece lui Cristiano îi plăcea să evolueze pe stânga, Benzema este un atacant fantastic, iar Bale în dreapta. Cred că a fost bine”, a spus managerul italian într-un interviu din Daily Mail.

Carlo Ancelotti, în prezent antrenorul lui Bayern Munchen,  este lider în Bundesliga după 8 etape, iar în grupele din Champions League echipa se află pe locul 2, în urma lui Atletico Madrid.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.