Campionate

VIDEO+FOTO "What a goal! What a goal! Amazing!" » Noua senzație a fotbalului european lovește din nou! Comentatorul și-a ieșit din minți la gol și s-a trezit vorbind în engleză :D

foto: reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 24 octombrie 2016

Moussa Dembele, tânărul atacant adus de Celtic în această vară de la Fulham, nu se mai oprește din dat goluri. Și nu orice fel de goluri. Ultima ispravă a acestuia s-a petrecut chiar în derby-ul de duminică cu Rangers, încheiat 1-0.

În minutul 88 al partidei disputate pe Hampden Park, Dembele s-a demarcat în zona centrală, de unde a înțepat cu călcâiul în poartă  centrarea lui Leigh Griffiths.

O execuție fantastică a vârfului de numai 20 de ani, care a creat isterie printre fanii verzilor aflați în tribune, dar și în cabina de comentariu a postului  "L'Equipe". Comentatorul francez s-a trezit lăudând reușita prin exclamații în limba engleză și de aici a ieșit un moment savuros.

Născut în Franța, Dembele are și cetățenie maliană și a fost transferat în vară pe 3 milioane de euro din liga a doua engleză, de la Fulham.

(George Vintilă)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.