Liga 1

EXCLUSIV Ce înseamnă pentru Andone victoria cu Pandurii și ce decizie a luat conducerea lui Dinamo » De ce depinde antrenorul

FOTO: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 24 October 2016

Ioan Andone se află în continuare într-o situație dificilă, chiar dacă Dinamo s-a impus cu 4-0 în meciul cu Pandurii.

Ediția de azi a Gazetei Sporturilor dezvăluie că Ioan Andone și-a asigurat o săptămână mai liniștită, însă tehnicianul de 56 de ani nu se poate culca pe-o ureche. Marius Șumudică și Cosmin Contra sunt doar doi dintre cei ce l-ar putea înlocui în orice moment pe "Fălcos", aflat la al treilea mandat în Ștefan cel Mare.

Ando a cerut răbdare, transmițând că va readuce echipa sus în clasament, în luptă pentru primele două locuri, doar că fiecare meci reprezintă un test pentru el. "Dacă pierde, orice e posibil", spun surse apropiate clubului.

Poimâine, e doar un antrenament în "16-imile" Cupei României cu Dinamo II, examenul toamnei este sâmbătă, în prima etapă a returului, tocmai împotriva lui Șumudică. Mai ales că tehnicianul campioanei a fost favorit săptămâna trecută să-i preia postul lui Ando, iar între cei doi au fost înțepături, ulterior, de la distanță.

Ediția print a Gazetei Sporturilor și platforma digitală îți prezintă toate detaliile situației de la Dinamo și motivul pentru care Andone este sigur că nu va fi dat afară.

Alte subiecte exclusiv print:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.