Stranieri

Stanciu reacționează dur după ce a fost criticat pentru evoluțiile modeste: "Acum s-a răzgândit toată lumea?" » Cum motivează forma slabă

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 24 octombrie 2016

După ce a fost lăudat pentru debutul la Anderlecht, Nicolae Stanciu a început să fie criticat după ultimele prestații slabe.

La finalul meciului cu cu Club Brugge, 1-2, Nicolae Stanciu a avut o răbufnire și le-a răspuns celor care l-au criticat.

"După primul meci, cu Charleroi, toată lumea a zis: «Ce jucător bun». Acum s-a răzgândit toată lumea? Se discută despre cele 10 milioane de euro plătite pentru mine, dar nu asta contează. Nu sunt primul jucător transferat pe 10 milioane.

Sunt fotbalişti care au fost transferaţi pe 100 de milioane şi au aceeaşi presiune ca mine. Mă simt bine şi am încredere în colegi şi în antrenor. În Belgia trebuie să fac şi faza defensivă şi sunt un pic obosit. Am jucat trei meciuri intense într-o săptămână. Nu am nevoie de ajutor. Sunt conştient că pot juca mai bine.

Nu mă tem că voi fi rezervă. Este decizia antrenorului. Nu am înscris încă, dar sunt fericit că îmi pot ajuta colegii şi că obţinem puncte", a spus Stanciu pentru presa din Belgia.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.