Natatie

FOTO "Nu avem apă în bazin de o lună!" » Înotătorii de la LPS Brăila, printre care un campion național, nu se antrenează din septembrie

Articol de Răzvan Luţac  —  luni, 24 octombrie 2016

Bazinul acoperit în care s-au antrenat, de-a lungul timpului, campioanele olimpice Camelia Potec și Diana Mocanu nu are apă de o lună.

Situația a fost semnalată chiar de elevii Liceului cu Program Sportiv Brăila. Tinerii înotători nu au unde să se antreneze din septembrie. "Până atunci, înotam în bazinul de afară. Dar s-a lăsat frigul, iar în cel acoperit nu avem apă", spune unul dintre înotători.

LPS Brăila produce în continuare campioni naționali. Unul dintre ei este Claudiu Curte, învingător în proba de 50m fluture - tineret, 2015, și vicecampion cu un an înainte. 

"În 10 zile avem apă"

Conducerea LPS Brăila a reacționat prin directoarea Anilena Anton.  "În luna iunie a acestui an, bazinul acoperit a trecut din administrația LPS-ului către Direcția Județeană de Sport și Tineret.

Au fost anumite întârzieri din cauza lipsei de fonduri, dar s-au început deja lucrările. În 10 zile va fi apă în bazin", a punctat profesorul.

"Am tot primit promisiuni de genul ăsta în ultima lună. Nu mai credem nimic. Ultima oară ni s-a zis că va fi apă joi. Acum aflăm că așteptăm până în noiembrie", au conchis sportivii.

4
ani au trecut de la precedentele probleme cu lipsa apei din bazinul de la Brăila

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.