Liga 1

Un alt stelist la Anderlecht » După Stanciu şi Chipciu, belgienii au negociat pentru un alt jucător

FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 25 octombrie 2016

În aceasta vară, Steaua i-a vândut pe Alex Chipciu şi Nicolae Stanciu la Anderlecht, dar ar fi putut să mai transfere un jucător.

Soţia lui Reghecampf, Anamaria Prodan, a povestit în urmă cu câteva săptămâni, atunci când a oferit un interviu în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor, că a negociat cu Anderlecht pentru Alin Toşca.

"Au fost discuții cu Anderlecht pentru Toșca, am discutat cu asociații mei. Aveau nevoie de un jucător pe poziția aia și le-am spus că am un jucător foarte bun, de echipa națională, că poate juca pe mai multe poziții.

Când au întrebat unde joacă și le-am spus Steaua, au oftat. «Wow, dar prețurile sunt foarte mari la Steaua!». Oamenii știu deja nivelul Stelei. Prețul jucătorului e mare, salariul la fel, toată lumea știe asta.

Gigi mi-a zis acum 3 ani o vorbă, când el cerea bani mulți și ne bloca transferurile. M-a chemat și mi-a zis: «Fii atentă ce îți spun! Tu ca manager vei fi mare când o să ai niște jucători care costă foarte mult».

Eu spuneam că nu e adevărat, că-mi blochează jucătorii, că fuge lumea. «Pe jucătorii Stelei niciodată să nu-i scoți pe tarabă!», m-a atenţionat Becali", a povestit Anamaria Prodan, care a lăsat clar să se înţeleagă că ar fi oficial managerul stoperului roş-albastru.

Citeşte şi: Jocuri de culise la cel mai înalt nivel » Căpitanul Stelei se simte vânat! Motivul pentru care e nedreptățit de Reghecampf

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.