Nationala

Mircea Rednic, pregătit să se întoarcă pe bancă: "Nu voi veni în România" » Are planuri cu un jucător de la Dinamo: "Îl iau cu mine"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 25 October 2016

Mircea Rednic a urmărit din tribune meciul naționalei U17 contra Austriei (1-2), primul din grupa de calificare pentru Campionatul European U17 din 2017. 

La finalul partidei, tehnicianul de 54 de ani a dezvăluit că va reveni în scurt timp pe banca tehnică și plănuiește să îl transfere pe Harlem Gnohere la viitoarea sa echipă. După despărțirea de Dinamo, la finalul sezonului trecut, Rednic s-a operat și a luat o pauză de la antrenorat. 

"Mai am două ședințe (n.r. de recuperare) și după voi putea și eu să antrenez. Nu în România, nu pot spune unde. Am venit să mai simt atmosfera de meci, de echipă. Cred că îl voi lua pe Gnohere la viitoarea mea echipă", a spus Rednic.

Conform TV Dolce Sport, fostul antrenor al câinilor este gata să preia o grupare din zona arabă.

Acesta a vorbit despre neînțelegerile de la Dinamo, dintre Adi Mutu și Ioan Andone, și consideră că acestea ar trebui să rămână în birourile clubului din Ștefan cel Mare.

"Sunt discuții normale, dar ar trebui să se poarte în birou, că agită pe toată lumea. Andone nu merită ce i se întâmplă, știu ce a făcut pentru Dinamo, nu e el principalul vinovat", a adăugat Mircea Rednic.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.