Liga 1

Acuze ale unui conducător din Liga 1: "O echipă finanțată din bani publici a cheltuit 7.000 de lei doar la bar"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 26 octombrie 2016

Daniel Stanciu, președinte la ASA Tg. Mureș, a vorbit despre echipele finanțate din bani publici și a acuzat că unele cluburi cheltuie prea mult.

Stanciu a acuzat o echipă finanțată din bani publici, fără să dea nume, că a cheltuit 7.000 de lei la barul unui hotel din Timișoara, înainte de meciul cu ACS Poli, din acest sezon.

"Suferim cu toții. Noi, 33 de persoane, am plătit 8.500 de lei pentru cazare (n.r. pe 25 septembrie). Când să plecăm a venit patronul hotelului să ne întrebe dacă totul a fost bine. Eu i-am mulțumit și i-am spus că a fost OK, dar că prețul am fost cam mare.

Mi-a zis că în urmă cu două săptămâni a jucat Timișoara cu o echipă acasă, iar acea echipă a plătit 7.000 de lei doar la bar. Am întrebat ce au făcut de au plătit atâția bani și mi-a spus că au comandat bere, vin și cafele. Să vă mai spun cât au plătit cazarea? Era o echipă care era finanțată din bani publici. Și normal că vine Curtea de Conturi și ne ia pe toți la bani mărunți. Și suferim cu toți din această cauză", a spus Daniel Stanciu, la TV Digi Sport.

Echipele finanțate din bani publici care au jucat la Timișoara în acest sezon sunt Pandurii, pe 7 august, și Chiajna, pe 7 septembrie.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.