Liga 1

Whisky dublu la băieți! Reghe s-a bâlbâit când a fost întrebat de Tamaș: "E liber să bea, dar poate îl sancționăm" :D

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 26 octombrie 2016

Așa cum GSP.RO a prezentat în exclusivtate, Gabi Tamaș a făcut din nou circ în Centrul Vechi din București, după ce s-a îmbătat.

La conferința de presă de azi, Reghe a comentat scandalul în care a fost implicat fundașul Stelei și a spus că fundașul era în timpul liber și că putea face ce vrea.

"Adevărul despre Tamaș nu reprezintă problema voastră. Tamaș nu este în lot pentru meciul cu Foresta. În timpul liber, dacă el dorește să bea sau să meargă la restaurant,  poate face asta. E problema lui", a spus Reghecampf la conferința presă.

După care a continuat și a contrazis ce abia explicase. Tamaș ar fi liber să bea, dar în același timp, ar putea fi sancționat!

"Dacă a fost filmat, asta e. Nu este singurul om din Romania care merge la restaurant. Vom discuta cu Tamaș și cu cei din conducere și vom vedea ce decizie vom lua. Dacă vom considera că a greșit, va fi pedepsit.

Deocamdată, Gabi și alți 6-7 jucători nu fac parte din lot, ceea ce se știa de duminică, după meciul cu Târgu Mureș", a adăugat antrenorul.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.