Cupa Romaniei

Ando, ia-i repede la prima echipă! 4 jucători de la Dinamo II care trebuie să urce în Liga 1

+4 Foto
Denis Ciobotariu, numărul 4

Articol de Sergiu Alexandru  —  joi, 27 octombrie 2016

Dinamo II i-a pus mari probleme lui Dinamo în meciul de Cupă, 1-2, jucătorii lui Laurențiu Diniță având o evoluție foarte apreciată.

O parte dintre jucătorii lui Dinamo II au evoluat chiar mai bine decât rivalii lor și au demonstrat că au merită să joace sub comanda lui Ioan Andone.

GSP.RO a remarcat 4 tineri care au demonstrat că pot face pasul la prima echipă.

1. Andrei Tîrcoveanu - 19 ani, mijlocaș central

Marcatorul singurului gol al lui Dinamo II a făcut de mai multe ori parte din lotul echipei. Mijlocașul echipei lui Diniță a arătat dezinvoltură în joc și a dat mai multe pase excelente. Tîrco a fost mereu prezent în joc și a orchestrat excelent atacurile echipei sale. Mijlocașul posedă și un șut foarte bun, dovadă fiind și golul marcat din afara careului, dar și o tehnică foarte bună.

"Tîrcoveanu este un câștig. Oare nu ar putea să apară mai des la prima echipă? Ar trebui să fie pe bancă și când scorul o permite, să intre pe teren" Claudiu Niculescu

2. Denis Ciobotariu - 18 ani, fundaș central

Fizic impresionant, plasament excelent și calm. Acestea au fost calitățile căpitanului lui Dinamo II, unul dintre cei mai buni jucători ai lui Diniță. Fiul lui Liviu Ciobotariu l-a avut adversar direct pe Gnohere, iar "Bizonul" nu s-a văzut pe teren. Fundașul a avut mai multe intervenții salvatoare, a aranjat perfect defensiva și s-a impus în duelurile cu adversarii săi.

"Vreau să îi remarc pe cei doi fundași centrali! Ciobotariu și Georgescu au fost foarte buni" Ioan Andone

3. Mihai Eșanu - 18 ani, portar

Rotariu, Gnohere și D. Popa s-au lovit de reflexele excelente ale tânărului portar și nu au putut să îl învingă pe acesta. Eșanu a avut o partidă excelentă și a avut multe intervenții salvatoare. A fost clar peste Cobrea, cel care în multe rânduri, a avut momente în care s-a hazardat.

4. Ion Gheorghe - 17 ani, mijlocaș lateral

Janeczek nu va uita niciodată debutul la Dinamo. Gheorghe a fost adversarul lui direct și i-a făcut viața un chin polonezului. La doar 17 ani, Gheorghe a demonstrat că are o tehnică foarte bună, reușind câteva pase care i-a face invidioși pe mulți jucători de la prima echipă. În plus, acesta are și o viteză excelentă, având mai multe incursiuni pe partea stângă a echipei.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.