Tenis

Explicațiile Simonei după eliminarea de la Turneul Campioanelor: "Am încercat, dar nu a fost suficient! Asta trebuia să fac" » Ce spune despre accidentare

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 27 October 2016

Simona Halep nu a putut trece de grupele Turneului Campioanelor, după ce a pierdut în fața Dominikăi Cibulkova, scor 3-6, 6-7(5). Vezi detalii.

La conferința de presă, Simona Halep a vorbit despre problemele pe care le-a avut și despre ce trebuia să facă pentru a se impune azi.

"Cibulkova a dominat meciul. Eu am stat prea în spatele terenului și trebuia să variez loviturile, să deschid unghiurile și să alerg mai mult. Am încercat, dar nu a fost suficient.

Mental, am luptat până la final. Sunt OK din acest punct de vedere și mulțumită de cum am luptat. Nu sunt fericită pentru că am pierdut.

Este foarte greu și dezamăgitor că am avut acea durere la picior, dar asta e viața. Nu sunt foarte dezamăgită. Am venit aici și am dat totul. O să privesc înainte.

Ea a văzut că backhand-ul meu nu a fost la cel mai înalt nivel, din cauza problemei la picior. Nu am putut să împing pe lovitură. Cibulkova a jucat foarte bine, a lovit toate mingile, a dominat și a meritat să câștige.

Prezența la Turneul Campioanelor a fost un bonus pentru mine. La jumătatea anului nu credeam că pot ajunge aici. M-am calificat pentru al treilea an la rând și a fost un plus", a spus Simona Halep.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.