Liga 1

Încă un nume pe listă! Vochin crede că Rednic e nociv pentru Dinamo: "Feriți-vă de astfel de personaje!" » Cum sabotează clubul

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 27 octombrie 2016

Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF, l-a atacat pe Mircea Rednic, fostul antrenor al lui Dinamo, despre care spune că este vinovat de faptul că Gnohere nu vrea să prelungească înțelegerea cu Dinamo.

"Problema a venit de la Gnohere. Din punctul meu de vedere, nu e vinovat nimeni din interiorul clubului. E vinovat cineva care a fost în club și care a plecat. Și asta e încă o dovadă că e bine să te ferești de antrenorii-impresari. Așa cum a fost Mircea Rednic. Pentru că uite ce se întâmplă, ce la să în urmă, cum joacă jucătorii care au fost aduși de el.

Acum Rednic a declarat că îl ia pe Gnohere acolo unde va duce. Cum să declari așa ceva? E jucător sub contract. Nu mai vorbesc de respectul față de prietenul Andone. La Rednic asta cu respectul e ceva dificil. Dar ca strategie de club, e bine ca antrenorul să fie antrenor, impresarul să fie impresar, iar conducătorul, conducător, ca să nu-ți lase astfel de cozi de topor în urmă", a spus Vochin la TV Dolce Sport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.