Liga 1

Becali a pus piciorul în prag și își amenință un fotbalist cu o măsură fără precedent: "Nu poți să-ți pui baza în el, demonii nu-l lasă!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 27 octombrie 2016

Gigi Becali anunță că este în căutarea unui nou fundaș central deoarece nu consideră că se mai poate baza pe Gabi Tamaș, după ultima escapadă a fotbalistului. GSP.ro a publicat un imaginile în exclusivitate: detalii AICI

"Cel mai prost stăm la fundașii centrali. Tamaș e un fotbalist extraordinar, dar nu pot rămâne indiferent la lucrurile pe care le face. Nu se poate așa la infinit.

Nu poți să-ți pui baza în el. În timpul liber poate face ce vrea, dar dacă la 8 trebuie să fii la antrenament, te mai trezești la 7 după o noapte pierdută?! Demonii nu-l lasă!

La Steaua nu s-a permis niciodată așa ceva, am făcut o expcepție cu el. Acum toți ne-am sfătuit. Se supără băieții ceilalți. Problema mea e să pot să liniștesc echipa, pe ceilalți jucători, să nu creadă că se poate așa ceva la Steaua. Pentru escapadele lui Tamaș, e posibil să îl amendăm cu 50.000 de euro. Eu nu vreau să-i iau banii, dar nici nu pot să-l las așa, să se supere ceilalți", a spus patronul Stelei la TV Sport ro, la finalul meciului dintre Steaua și Foresta Suceava (2-1).

Laurențiu Reghecampf a confirmat că, cel mai probabil, Tamaș va plăti o amendă, însă va face parte din lotul Stelei pentru meciul cu Iași.

"Gabi Tamaș va fi în lot pentru meciul cu Iași. Pentru noi e clar. Probabil că va plăti o amendă." Laurențiu Reghecampf

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.