Diverse

Până la urmă tot l-au prins! » Fost patron din Liga 1, capturat după ce și-a bătut joc de oamenii legii cu postări zilnice pe facebook

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 28 October 2016

Fostul patron al echipei Jiul Petroșani, Alin Simota, a fost prins de polițiști în Emirate, după ce a fugit din țară la începutul acestui an.

Simota a fost condamnat în 2014 la doi ani cu executare pentru conflict de interese, însă a fost eliberat în decembrie 2015, după ce Judecătoria Deva a admis cererea făcută de acesta.

Procurorii au făcut apel, iar Tribunalul Hunedoara a anulat decizia Judecătoriei Deva și a dispus ca omul de afaceri să revină după gratii. 

Imediat după pronunțarea sentinței, Simota a fugit în Emiratele Arabe Unite (Dubai), țară cu care România nu are acord de extrădare. 

Conform Digi24, acesta a fost găsit zilele acestea, iar în România a început deja procedura de extrădare.

Fostul patron al Jiului mai este cercetat și pentru infracțiuni cu violență, șantaj sau cămătărie, cât și de evaziune fiscală de 1,5 milioane de euro.

Simota a locuit liniștit în Dubai și aproape în fiecare zi publica pe contul de Facebook imagini noi, fără ca Poliția română să poată face ceva. Imagini aici

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.