Liga 2

UPDATE Anunț spectaculos: "De ce a fost împinsă în faliment FC U Craiova și de ce craiovenilor li s-a dat momeala CS U" » Ce conține documentul anunțat de Mititelu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 28 octombrie 2016

Sentința din dosarul privind membrii CEx care au votat dezafilierea Științei a fost amânată ieri pentru data de 10 noiembrie, dar Adrian Mititelu sparge liniștea din Bănie și promite astăzi dezvăluiri spectaculoase despre FC U și CS U. 

"Spre seara o sa va prezint un document SENZATIONAL eliberat de Tribunalul Bucuresti. Dupa ce o sa cititi acest act va veti convinge pe deplin de ce a fost impinsa in faliment UNIVERSITATEA CRAIOVA si de ce craiovenilor li s-a dat momeala CSU..... Veti realiza de asemenea cu cine s-a asociat Municipiul CRAIOVA chiar impotriva clubului care a facut istorie pt oras..", a anunțat Mititelu pe contul său de Facebook. 

Mititelu a revenit pe Facebook și a prezentat un proces verbal, care arată că în timpul judecății în care Mircea Sandu și Dumitru Dragomir au fost condamnați, avocatul lui Mititelu a pledat împotriva împotriva patronului Universității Craiova. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.