Liga 1

EXCLUSIV Probleme tot mai mari la Pandurii! Jucătorii au refuzat să intre în cantonament și ar putea să nu facă deplasarea la meciul cu CS U Craiova

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  vineri, 28 octombrie 2016

Situația de la Pandurii este extrem de delicată. Problemele de la club sunt tot mai mari, iar meciul cu CS U Craiova este sub semnul întrebării.

Narcis Răducan a avut azi o întâlnire cu Petre Grigoraș și echipa, iar după această ședință jucătorii au refuzat să intre în cantonament înainte de acest joc.

Sursele GSP.RO susțin că jucătorii sunt nemulțumiți de situația în care a ajuns formația gorjeană, de intrarea în insolvență și de salariile restante de mai multe luni.

Conducerea a încercat să-i convingă să intre în cantonament, în zadar însă, urmând ca mâine să aibă loc o nouă întâlnire, care va fi decisivă privind viitorul echipei.

Contactat de Gazeta Sporturilor, Narcis Răducan a confirmat problemele: "Este o situație tensionată, jucătorii au refuzat intrarea în cantonament. M-am întâlnit cu ei și Petre Grigoraș și jucătorii mi-au comunicat decizia lor. Mâine ne întâlnim din nou și luăm decizia finală, dacă vom face sau nu deplasarea la Craiova. Știu la ce riscuri ne expunem, dar asta e situația de acum de la Târgu Jiu. Lucrurile nu stau așa cum trebuie, nu avem de ce să ne mai ascundem".

CS U Craiova - Pandurii este mâine, de la ora 14:00, în direct la Digi, Dolce, Look și liveTEXT pe GSP.RO.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.