Cupa Romaniei

Antrenorul de la Afumați le dă peste nas botoșănenilor după 1-0 în Cupa României: "De ironii sunt buni, fotbal mai puțin"

Articol de Ionel Luţan  —  vineri, 28 octombrie 2016

CS Afumaţi a trecut de FC Botoşani, scor 1-0, iar echipa antrenată de Vasile Neagu s-a calificat în optimile de finală ale competiţiei surprizelor.

Oaspeţii i-au ironizat, la finalul disputei, pe fotbaliştii divizionarei B şi cadrul în care s-a derulat jocul. Replica celor din Afumaţi a venit prin intermediul lui Vasile Neagu, antrenorul formaţiei de Liga a II-a.

"Îmi pare rău că cei de la Botoşani nu ştiu să piardă. Avem echipament de cea mai bună calitate, de la aceeaşi firmă care îmbracă şi Steaua.

Dintr-o superstiţie jucătorii au cerut să schimbe şorturile, nicidecum pentru că nu avem echipament. Cât despre teren s-a văzut, printre altele, că la Suceava a fost mult mai greu decât la noi.

Numai ironii au avut cei de la Botoşani, fotbal mai puţin! I-am afumat, clar, din punct de vedere sportiv!", a precizat Neagu. CS Afumaţi revine, duminică, în campionat, pentru partida de pe teren propriu cu CSM Râmnicu Vâlcea.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.