Tenis

S-au stabilit semifinalele de la Turneul Campioanelor » Halep a aflat pe ce loc va termina anul

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 28 octombrie 2016

Agnieska Radwanska, ocupanta locului 3 în clasamentul WTA, a obținut pentru cel de-al doilea an consecutiv calificarea în semifinalele turneului de final de la Singapore, după ce a învins-o pe Karolina Pliskova 5 WTA), scor 7-5, 6-3, în ultimul meci din Grupa Albă.

A fost un meci de totul sau nimic pentru cele două, victoria fiind singura soluție pentru calificarea în semifinale.

Poloneza a fost mai inspirată decât Pliskova, a greșit mai puțin și s-a calificat pentru al doilea an la rând în semifinale, unde va da peste liderul mondial, Angelique Kerber.

În celălalt meci din Grupa Albă, Garbine Muguruza (6 WTA) a obținut doar o victorie de palmares în fața deja calificatei în semifinale, Svetlana Kuznețova (9 WTA), scor 3-6, 6-0, 6-1.

Rusoaica de 31 ani realizează astfel cel mai bun rezultat al carierei la Turneul Campioanelor, urmând să o întâlnească în semifinale pe slovaca Dominika Cibulkova (8 WTA), ocupanta locului 2 din Grupa Roșie.

Cibulkova, care se află la prima participare la Turneul Campioanelor, a obținut calificarea inextremis, învingând-o pe ieri pe Simona Halep cu 6-3, 7-6, asigurându-și astfel prezența în semifinale.

Semifinalele sunt programate mâine, ordinea meciurilor urmând a fi anunțată în cursul zilei de azi. Simona Halep va rămâne sigur pe locul 4 la finalul acestui an. 

(Remus Dinu)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.