Tenis

O acuză că se antrenează prea puțin! Țiriac, declarații aspre: "Simona Halep numărul 1 WTA? O glumă"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 29 October 2016

Ion Țiriac, un apropiat al Simonei Halep, a vorbit despre româncă, despre care a spus că nu poate ajunge acum numărul 1 WTA.

"După părerea mea, Halep, numărul 1 în lume astăzi, e o glumă. La talentul pe care îl are, ar trebui să facă antrenament vreo 4-5 ore pe zi. Nu merge așa.

Eu, ca antrenor, sunt foarte îngâmfat. Dar eu, n-am facut niciun antrenament de mai puțin de 4 ore. Guillermo Vilas făcea antrenament de 8 ore în fiecare zi", a declarat Țiriac la TV Digi Sport.

"Acum mă duc acasă. Mă duc să îmi văd familia. Vreau să mă relaxez și să nu fac nimic. Cam 10 zile vreau să stau degeaba. După aceea, voi merge în sala de forță. 3 săptămâni voi sta fără tenis.

Nu știu când voi pleca în Australia. Planul e să plec devreme acolo. Vreau să schimb ceva în pregătire. Am luat această decizie pentru a mă obișnui cu vremea și timpul de acolo, pentru turneul de la Shenzen și pentru Australian Open" Simona Halep, după eliminarea de la Turneul Campioanelor

Halep a făcut parte din Grupa Roșie la Singapore, alături de Angelique Kerber, Dominika Cibulkova și Madison Keys. Românca a câștigat doar primul meci jucat la Turneul Campioanelor, contra lui Keys.

Clasament FINAL Grupa Roşie:

1. Angelique Kerber 6-1
2. Dominika Cibulkova 3-4
3. Madison Keys  2-4
4.  Simona Halep 2-4
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.