Tenis

GALERIE FOTO Se știe finala de la Turneul Campioanelor! Meciuri spectaculoase în semifinale

+7 Foto
FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 29 October 2016

Domikia Cibulkova - Angelique Kerber va fi finala Turneului Campioanelor. Finala va avea loc mâine, la ora 13:30.

Dominika Cibulkova, debutantă la Turneul Campioanelor, s-a calificat în finală, după ce a trecut de Svetlana Kuznețova, scor 1-6, 7-6 (2), 6-4

Slovaca de pe locul 8 WTA, a început prost meciul și a pierdut categoric primul set, 1-6. Setul doi a fost mai echilibrat, cele două jucătoare făcând câte trei break-uri. Setul s-a decis în tie-break, acolo unde Cibulkova a jucat perfect și câștigat cu 7-2.

Setul trei a fost unul dramatic. Cibulkova a avut 2-0, dar Kuznetsova a revenit și a condus cu 4-2, părând că se îndreaptă spre câștigarea meciului. Slovaca nu a renunțat și a câștigat 4 game-uri la rând, calificându-se în finală.

"Sunt extrem de fericită și de emoționată. Este pentru prima dată când joc aici și sunt în finală. Este un vis devenit realitate" Dominika Cibulkova

Kerber, victorie categorică

Angelique Kerber, liderul WTA, s-a impus categoric în duelul cu Agnieszka Radwanska, câștigătoarea de anul trecut, scor 6-2, 6-1, după un meci care a durat puțin peste o oră.

În primul set, Kerber a reușit 3 break-uri, impunându-se fără probleme. Setul doi a fost dominat și mai categoric de nemțoaică. Kerber și-a pierdut o dată serviciul, dar a făcut patru break-uri și și-a asigurat calificarea în finală.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.