Campionate

Jurgen Klopp despre o legendă a lui Manchester United: "Îmi este permis să spun asta?"

Articol de George Titus Albulescu  —  sâmbătă, 29 octombrie 2016

Antrenorul lui Liverpool Jurgen Klopp a salutat laudele făcute de Sir Alex Ferguson la adresa ”cormoranilor”, exprimându-și aprecierea față de fostul manager al lui Manchester United, în ciuda rivalității dintre cele două cluburi.

În această săptămână, scoțianul, în vârstă de 74 de ani, a afirmat că sosirea germanului pe ”Anfield Road” a propulsat Liverpool în lupta pentru titlu în Premier League, pentru prima dată după anul 1990.

Întrebat de presă despre complimentele lui Ferguson, Klopp a răspuns pe măsură: ”Îmi este permis să spun că îmi place de Alex Ferguson? L-am cunoscut înainte și este o persoană drăguță. El a făcut ceea ce trebuia la Manchester, iar acest lucru a însemnat automat că nu a fost bine pentru Liverpool”.

Fostul manager al ”diavolilor roșii” a afirmat că noul antrenor al ”cormoranilor” a reînviat ”identitatea și entuziasmul” clubului, iar germanul a afirmat, , că ”poate ar trebui să schimbăm memoria fanilor despre trecut, dar cum nu știu prea multe despre asta, simt că există o atmosferă pozitivă în jurul echipei”.

Jurgen Klopp, în vârstă de 49 de ani, a cunoscut succesul în Bundesliga, unde la cârma echipei Borussia Dortmund a câștigat de două ori titlul în Germania, în 2011 și 2012. El a preluat Liverpool în octombrie 2015, ducând echipa în două finale, în Cupa Ligii Angliei și în Europa League.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.