Liga 1

Mulțescu și stresul pe care îl trăiește la meciurile Craiovei: ”Nu-mi mai ajung pastilele”

Articol de Eduard Apostol  —  Sunday 30th of October 2016 12:00

Gigi Mulțescu s-a închinat după reușita lui Măzărache, și-a mușcat buzele de nervi la cea a lui Țucudean, a celebrat golul victoriei al lui Ivan, iar după meci și-a atenționat jucătorii. Tocmai la victoria 100 a lui în Liga 1!

Lui Gigi Mulțescu nu-i plac meciurile cu final tensionat, dar în cariera lui a avut parte de multe. Nu doar în acest sezon. În urmă cu un deceniu, a ajuns la Spitalul de Urgență din București după o victorie spectaculos-cardiacă împotriva lui Dinamo, când Sportul Studențesc, antrenată de el, a învins 5-4 în Ștefan cel Mare.

Ieri, a fost din nou în rolul învingătorului, după ce, în tur, a pierdut în prelungiri, identic, contra Pandurilor (1-2).

"Faptul că am ajuns la același număr de puncte cu locul 1 din clasament este o realitate ce-mi face plăcere. Am avut ocazii multe și cu asta cred că am spus totul. Am suferit în atac. Problema e că înscriem din faze ce nu anunță mare lucru și ratăm mult din situații incredibile.

Eu îi atenționez pe jucători fiindcă n-o să-mi mai ajungă pastilele pentru ceea ce arătăm pe teren. Repriza secundă a fost o canonadă de ocazii la poarta adversă, dar nu trebuie să așteptăm ultima fază pentru a ne apropria victoria", a spus tehnicianul de 64 de ani.

100de victorii a strâns Mulțescu în Liga 1 în 272 de meciuri ca antrenor. Mai are 65 de remize şi 107 înfrângeri

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.