Liga 1

Andone scoate din echipă un jucător: "Săptămâna viitoare legitimăm altul în locul lui"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 29 octombrie 2016

Andone e foarte supărat pe oamenii din defensiva sa, după 2-2 cu Astra pe teren propriu. Tehnicianul "câinilor" dă vina pe lipsa de experiență a echipei sale și anunță că Mihai Popescu nu va mai juca. 

"Nu mai trebuie să vorbim de arbitru, de astea. Astea sunt scuze. E frustrant. Dar nu trebuia să îi lăsăm să ajungă acolo. Uite, și Cristi Balaj a greșit, care e un arbitru foarte bun.

Dacă nu îndreptăm greșelile, nu ajungem acolo unde ne dorim. Nu avem voie să facem asemenea greșeli când jucăm 10 contra 11.

Nu avem experiență pe fază de apărare. Cei care au greșit sunt jucători de la Liga a 2-a (n.r. Mihai Popescu). O să vină altcineva în locul lui Popescu, îl legitimăm săptămâna viitoare. Dacă trec punctele așa pe lângă noi, ce să mai facem?

Nu am avut multe momente proaste, am controlat jocul, am avut o posesie bună, deși am întâlnit campioana României", a zis Andone la TV Digi Sport. 

...despre jucătorii Astrei: "Săpunaru a fost în capul listei de achiziții. M-a vrut naș și pentru că n-am putut să merg probabil a renunțat. Glumesc desigur. Și pe Alibec l-aș vrea. Aș vrea și eu un jucător precum Alibec"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.