Liga 1

Reacții din echipa Astrei după 2-2 cu Dinamo: "Ăsta e fotbalul românesc!"

Articol de Gazeta Sporturilor   —  sâmbătă, 29 octombrie 2016

Jucătorii Astrei se declară mulțumiți după remiza cu Dinamo, scor 2-2, mai ales că echipa lor a fost condusă cu 2-0 și a jucat și în 10 oameni după eliminarea lui Morais. 

"Suntem fericiţi că am terminat la egalitate. Aveam nevoie de punct sau puncte, pentru că încă sperăm la play-off. Şi credem că putem ajunge acolo. Nu ştiu dacă mingea a trecut linia la lovitura mea liberă, cred că asistentul era bine poziţionat", a zis Săpunaru la TV Digi Sport.

...despre problemele lui Andone: "Cred că fanii dinamovişti trebuie să susţină echipa şi tehnicianul. Nu ştiu ce au cu domnul Andone. Eu îl respect, mi-a fost antrenor şi ne-am înţeles bine"

...despre bani: "În acest moment la echipă nu mai sunt probleme financiare"


"Nu știu dacă mingea a trecut linia la primul nostru gol, voi să analizați acea fază. Daca a fost penalty? Spuneți-mi voi. Ce sa zic? Ăsta este în momentul de față fotbalul românesc. Dupa ce am fost conduși cu 2-0 am câștigat un punct. Cred că am jucat mai bine fără un om, Dinamo s-a retras. Suntem fericiți cu egalul, ținând cont că Dinamo a avut 2-0 și noi am jucat cu un om în minus. Noi trebuie să câștigăm meciuri, să revenim acolo unde ne este locul"Teixeira pentru Dolce Sport

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.