Campionate

Interzis pe stadion! Mourinho riscă o pedeapsă drastică: nu va putea sta nici măcar în tribună!

Mourinho gesticulează nervos în fața arbitrului de rezervă

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 31st of October 2016 12:00

Mourinho riscă o pedeapsă drastică după ce-a fost eliminat la pauză. Managerul lui United i-a trimis notițe secundului, din tribună, și n-a mai venit la conferința de presă.

Pe Jose Mourinho l-au lăsat nervii în timpul primei reprize a meciului cu Burnley, când "centralul" Mark Clattenburg i-a refuzat un penalty. S-a plâns arbitrului de rezervă, fără succes, iar în pauză, pe tunelul care duce la vestiare, a avut o altercație cu Clattenburg, care l-a eliminat.

Dar nici în tribună, managerul lui United nu s-a calmat. Întâi și-a căutat un loc aproape de banca de rezerve, pentru a ține legătura mai ușor cu secunzii. Iar când a fost expediat de acolo într-o lojă, le-a trimis bilețele cu indicații printr-un membru al staff-ului. Și la final a boicotat conferința de presă.

Tabloidul Daily Mail susține că Mourinho n-are nicio șansă să evite o suspendare de câteva etape, perioadă în care nu-i va fi permis să ia loc nici în tribună! Portughezul e recidivist, după ce a fost pus sub acuzare de Federație pentru comentariile făcute la adresa arbitrului Anthony Taylor, înaintea derby-ului cu Liverpool (0-0).

13eliminări are Mourinho în cariera de antrenor. Sâmbătă a fost prima la Man. United

36de șuturi, 11 cadrate, și două bare a avut United cu Burnley. Și pe Herrera eliminat (68)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.