Liga 1

Reghecampf a explicat de ce nu mai prinde Toșca echipa + amendă pentru Gabi Tamaș » Ce spune de meciul de la Zurich

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 30 octombrie 2016

Laurențiu Reghecampf e mulțumit de prestația echipei din meciul câștigat la Iași, scor 2-0. A explicat de ce l-a ținut pe Toșca pe bancă și nu s-a ferit să comenteze problemele legate de comportamentul lui Gabi Tamaș. 

"Pe Toșca o să-l vedeți joi cu Zurich. Acum e vorba de concurență, joacă fotbaliștii cei mai în formă. Asta e decizia mea", a zis Reghecampf la TV Digi Sport.

...despre meciul cu Iași: "Trebuie să mai avem răbdare, să ne mișcăm mai mult, mai responsabili. Trebuie să tragem la poartă. Dar pe teren mereu încercăm să mai facem un dribling în plus. Jocul a fost bun, dar nu finalizăm cât mi-aș dori. Am făcut un meci foarte bun, am avut foarte multe ocazii în prima repriză".

...despre Tamaș: "Fiecare jucător e liber să facă ce vrea în timpul liber. Pe mine mă interesează ce face în teren. A lipsit la un antrenament și a fost amendat pentru ceea ce a fost".

...despre oferte: "Pe mine mă interesează doar Steaua. Nu am discutat cu Al Arabi. Am alte treburi acum".

...despre Zurich: "E un meci decisiv. Va fi un meci foarte important pentru noi. Sper să fim inspirați și să luăm cele mai bune decizii".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.