Liga 1

O echipă din Liga 1 amenință că se retrage din campionat, din cauza arbitrajelor: "L-am rugat pe antrenor să scoată echipa afară"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 31 October 2016

Primarul din Voluntari a amenințat că va retrage echipa din campionat, din cauza greșelilor de arbitraj făcute împotriva echipei sale.

FC Voluntari a pierdut meciul cu Viitorul în ultimul minut al prelungirilor și a acuzat dur deciziile luate de centralul Istvan Kovacs, care a acordat penalty pentru Viitorul și a eliminat doi fotbaliștilor ai ilfovenilor (detalii AICI).

"Mi s-a spus că am fost dezavantajaţi de arbitri. Am constatat că respectivul domn, Kovacs, nu a fost absolut deloc neutru. Eu l-am rugat pe managerul clubului să scoată echipa afară. El nu a făcut asta, nu ştiu ce sancţiuni s-ar fi dat pentru club.

Voi cere conducerii să facă tot posibilul pentru a retrage echipa din prima ligă. Nu are sens să mai ţinem echipa în Liga 1. Nu a fost 11 metri, plus atitudinea arbitrului faţă de jucătorii eliminaţi. Nu e prima dată, şi în alte trei meciuri am pierdut puncte. DNA-ul caută orice altceva, numai in zona asta nu intră, a arbitrajului", a spus primarul din Voluntari la TV Digi Sport.

FC Voluntari ocupă locul 9 în Liga 1, cu 15 puncte după 14 etape.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.