Diverse

Candidată pentru șefia COSR, Gabi Szabo a identificat una dintre marile probleme ale sportului: "Acolo trebuie să găsim soluții"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 31 octombrie 2016

Invitată la emisiunea Tribuna 0, moderată de Ovidiu Ioanițoaia la Europa FM, Gabriela Szabo a vorbit despre salariile antrenorilor și sportivilor și a evidențiat problema care există la cluburi.

Fosta campioană olimpică a vorbit despre măsurile luate în legătură cu această chestiune, în calitate de ministru al sportului. Aceasta a fost la conducerea Ministerului Tineretului și Sportului timp de un an și opt luni, în perioada martie 2014 - noiembrie 2015.   

"Trebuie să le oferi o stare de bine sportivilor și antrenorilor, să nu aibă teama că se termină luna și banii din buzunar. Prin ordin de ministru am reușit să remunerez cu sume consistente câteva sute de antrenori și sportivi importanți ai României.

La cluburi avem mari probleme și acolo trebuie să găsim soluții. Aici trebuie să te aprobe și Ministerul de Finanțe și Ministerul de Justiție. Trebuie să vedem de unde facem rost de acești bani", a spus Gabi Szabo la Tribuna 0.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.