Liga 1

Șefii CS U, ironizați după evenimentul în care și-au anunțat noul parteneriat: "Pe fondatorii Sandu și Dragomir de ce nu i-ați chemat?" :)

+3 Foto
foto: csuc.ro

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 02 noiembrie 2016

Marcel Popescu a făcut azi un nou pas pentru a îmbunătăți imaginea CS U Craiova în Bănie. Clubul înființat în 2013 direct în liga secundă, pe locul lăsat liber prin dezafilierea FC U, a semnat un parteneriat cu Universitatea din Craiova și a exclamat pe site-ul oficial: "Echipa cu 4 titluri și 6 cupe s-a întors la origini!". 

Evenimentul a avut loc în aula instituției de învățământ, iar jucătorii lui CS U au fost prezenți in corpore, alături de foști mari fotbaliști din istoria alb-albastră, Aurică Beldeanu, Nicolae Ungureanu, Pavel Badea, Silviu Lung sau Silvian Cristescu. 

Iată ce presupune parteneriatul, conform comunicatului remis azi de echipa din Liga 1: 

"Astăzi, prin semnarea protocolului de către rectorul Universității din Craiova prof. univ. dr. Cezar Spînu și managerul general al clubului nostru, Marcel Popescu, Știința a revenit la matcă.

Prin acest act, colaborarea dintre cele două instituții simbol ale Băniei va reintra pe făgașul normalității. Universitatea Craiova, singurul club care poate purta această denumire potrivit protocolului, va asigura internshipuri pentru studenți atât în zona sportivă, cât şi în departamentul economic, de comunicare, juridic, IT, adică la toate nivelurile care trebuie să edifice o instituţie. Clubul de fotbal pune la dispoziţia studenţilor infrastructura sportivă şi personalul calificat. Totodată, cele două instituții vor demara proiecte comune în beneficiul studenților și al tuturor celor implicați în fenomenul fotbalistic".

REACȚIA LUI MITITELU

Cum era de așteptat, Adrian Mititelu n-a fost deloc impresionat de eveniment. Replica lui acidă a venit rapid pe contul său de facebook: 

"INCREDIBIL! Universitatea dIn Craiova aflata momentan sup plapuma psd s-a 'cuplat' cu Clona! Cezar Spinu ,actualul RECTOR" cumnatul" Olgutei s-a asociat cu 'CRAIOLGUTA" ......Pacat de faptul ca de la eveniment au lipsit MIRCEA SANDU si DUMITRU DRAGOMIR fondatorii de drept si de fap ai acestui club". 


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.