Campionate

Momente tragice pentru un jucător spaniol care evoluează în campionatul regional din Germania

Articol de Catalin Dumitrescu  —  miercuri, 02 noiembrie 2016

De trei ani evolua Alberto Mier Sanudo la Espanol de Braunschweig, după ce, în Spania, evoluase la Textil Escudo. În Germania, Alberto este vicepreședinte, antrenor și jucător al formației sale.

Meciul cu Braunschweiger MTV2 va rămâne multă vreme în memoria spaniolului. Partida a fost, de altfel, una cu probleme, echipa lui Alberto Mier Sandudo a primti un cartonaș roșu, în timp ce oponenții au văzut și ei de două ori aceeași culoare a cartonașului. Partida s-a terminat terminat cu victoria celor de la MTV2, scor 1-0.

La finalul partidei cinci fani și șase jucători ai echipei gazdă s-au năpustit asupra spaniolului administrăndu-i o bătaie cruntă care nu s-a oprit decît la intervenția poliției. Alberto Mier Sandado a fost evacuat la spital, unde în afară de vânătăi medicii au trebuit să se ocupe și de maxilarul rupt precum și de coaserea unei urechi. Din câte se pare spitalizarea pacientului va dura circa 10 zile.
Evenimentul a fost raportat federației germane precum și autorităților compentente.

Fii parte din redacția noastră! S-a lansat Jurnalisport – proiect inovativ GSP, susținut de Google. Aici ai toate detaliile!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.