Liga 1

Lipsa banilor cauzează dezastrul! Anunțul de ultimă oră al unui club din Liga 1: "Străinii vor pleca de la echipă"

Foto: Alex Nicodim

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 02 noiembrie 2016

Marin Condescu a revenit în organigrama clubului Pandurii Târgu Jiu și spune că a luat deja primele măsuri pentru ca echipa să nu intre în faliment.

Condescu a anunțat însă că fotbaliștii străini n-au acceptat noile contracte și vor pleca de la echipă. Printre aceștia se numără Jordy Buijs, Nikola Vasiljevici, Gordan Bunoza (fundași), Filip Mrzljak și Christian Obodo (mijlocași).

"Echipa asta nu va retrograda și nu va intra în faliment. Le-am spus în față jucătorilor care sunt problemele. Jucătorii vor avea salarii de 1.000 de euro.

Vor mai rămâne jucători și după această decizie, însă străinii vor pleca. Cei care vor rămâne vor lua câte 300 de euro pentru fiecare trei puncte. Avem 24 de jucători înaintea meciului din etapa viitoare cu Astra", a declarat Condescu la Digisport.

"În vară n-a fost o gândire normală aici. Personalul din conducere a câștigat peste 4 miliarde de lei vechi. Sunt aproape la zi cu banii. Dar sunt jucători care au plecat de aici și încă nu și-au primit banii. Mai mulți jucători ne-au dat răgaz și așa am evitat să fim penalizați cu 6-7 puncte" Marin Condescu

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.