Liga Campionilor

Aubameyang suspendat de club cu o oră înaintea meciului cu Sporting! S-a aflat motivul deciziei bizare

foto: reuters

Articol de Giuliano Junc  —  Thursday, 03 November 2016

Atacantul Pierre-Emerick Aubameyang a fost lăsat în afara lotului de către antrenorul Borussiei, Thomas Tuchel, cu o oră înaintea meciului cu Sporting Lisabona, 1-0, din cadrul grupei F a Champions League.

Fotbalistul a urmărit partida din tribune, asta deşi nu era nici suspendat, nici accidentat, iar cu o oră înainte de meci era dat ca titular în echipa germană.

Oficialii echipei din Dortmund au refuzat să dezvăluie motivul acestei eliminări din lot a gabonezului. "Este o decizie luată de antrenor din movite interne, pot să spun doar că Aubameyang va fi odihnit şi pregătit să reintre sâmbătă în meciul cu Hamburg", a declarat directorul sportiv Joachim Watzke pentru Sky. La rândul său, antrenorul Thomas Tuchel a spus doar că "motivele deciziei sunt interne şi aşa vor rămâne".

Cu toate acestea, jurnaliştii germani, citaţi de site-ul metro.co.uk, au aflat neoficial că Aubameyang a fost suspendat de club pentru acest meci deoarece a fost surprins folosindu-şi telefonul mobil în timpul unei şedinţe tactice premergătoare meciului.

10 goluri în 13 meciuri în toate competiţiile pentru Borussia este bilanţul lui Aubameyang în acest sezon

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.