Liga 1

EXCLUSIV Prima reacție a fostului stelist despre care Andone a anunțat astăzi că îl vrea din iarnă: "Ar fi o mutare bună"

Articol de Eduard Apostol  —  Thursday, 03 November 2016

Ioan Andone este interesat de serviciile lui Mihai Răduț, jucător care și-a reziliat contractul cu  Hatta Club, din Emiratele Arabe Unite.

Mijlocașul de 26 de ani a oferit prima reacție pentru GSP.RO și a declarat că nu ar refuza o ofertă din partea lui Dinamo. 

"Încă nu am vorbit nimic concrect cu cei de la Dinamo. Acum nu pot semna cu nimeni. Vom vedea în iarnă, când se va deschide perioada de transferuri. O să las toate opțiunile deschise și iau în considerare orice", a spus Răduț pentru GSP.RO.

"Ştiam de săptămâna trecută că Mihai îşi va rezilia contractul. Ar fi o mutare bună. Vedem ce se va întâmpla. Noi l-am dorit şi în vară, am discutat cu el atunci și i-am făcut o ofertă. Sperăm ca de data asta să se realizeze" Ioan Andone pentru Fanatik

"Am ţinut legătura cu Răduţ. Este un jucător interesant. Am vorbit şi cu Adi Mutu despre el. Vedem ce îşi doreşte şi el pentru că sunt mai mulţi factori în joc" Ionel Dănciulescu, pentru sursa citată

 Răduț, 26 de ani, a jucat de-a lungul carierei la Internațional Curtea de Argeș, Steaua, Pandurii, iar din vară a jucat la Hatta Club.

1.250.000 €este cota lui Răduț, potrivit transfermarkt.de

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.