Europa League

Concluziile lui Ilie Dumitrescu după meciul Stelei: "Asta a fost problema" » 5 jucători au fost criticați

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 04 noiembrie 2016

Steaua a terminat la egalitate meciul cu FC Zurich, 0-0, și se află pe ultimul loc în Grupa L, având șanse mici de a se califica în primăvara europeană.

Ilie Dumitrescu, fost jucător și antrenor la Steaua, a comentat evoluția echipei lui Reghe și a explicat care sunt problemele roș-albaștrilor.

"Echipa nu are consistență și nu-și creează foarte multe ocazii pe parcursul jocului. În Liga 1, unde adversarii nu îi pun probleme, Steaua se descurcă. Dar pentru Europa League, e puțin. Mi-a plăcut ca abordare. Am văzut Reghe a riscat în ultimele 10 minute. E, totuși, o criză de efectiv și aici mă refer la jucători importanți, de valoare. E nevoie de 3 sau 4 transferuri, coroborate cu ce e în momentul de față la Steaua ca să poți să formezi o echipă.

Am controlat jocul, am stat în terenul adversarului și am încercat tot ce am putut, însă trebuie să luăm realizările individuale în pozițiile importante: ce a scos De Amorim, ce a scos Boldrin, ce a făcut Adi Popa în această seară?

Tamaș a făcut o partidă foarte bună, dar nu ajunge. El nu are capacitatea fizică să facă banda într-o viteză foarte mare. Momcilovici, a fost la fel, fără reușite", a spus Dumitrescu la TV Digi Sport.

Clasament grupa L:

1. Osmanlispor 7p 7-5
2. Villarreal 5p 6-6
3. FC Zurich 5p 4-4
4. Steaua 3p 2-4

Program grupa L:

24.11.2016: Steaua - Osmalispor, Zurich - Villarreal
08.12.2016: Villarreal - Steaua, Osmanlispor - Zurich

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.