Liga 1

VIDEO Dinamoviștii au ajuns la capătul răbdării și i-au scris în greacă șefului arbitrilor: "Domnule Vassaras, a venit momentul să demisionați!" + Reacțiile jucătorilor

Articol de Eduard Apostol  —  vineri, 04 noiembrie 2016

Clubul Dinamo a început o campanie împotriva arbitrajelor din România după ultimele prestații ale brigăzilor de la meciurile ”câinilor”.

După mesajele mai multor dinamoviști, printre care Adrian Mutu și Ionel Dănciulescu, acum clubul Dinamo a postat un nou mesaj video, de această dată în limba greacă, prin care îi cere președintelui Comisiei Centrale a Arbitrilor, Kyros Vassaras, să demisioneze. 

"Domnule Vassaras, suntem în a 4-a zi de tăcere. Este prea mult pentru noi, iubitorii fotbalului. Merităm un răspuns, dar dacă nu puteți să ni-l dați, atunci considerăm că a venit momentul să demisionați!", se arată în mesajul dinamoviștilor.

 "Suntem foarte supăraţi, locul nostru în clasament este mai sus și sperăm să urcăm în următoarele etape. Nu vreau să mă gândesc că nu prindem play-off-ul, nu m-am gândit că se poate întâmpla aşa ceva. Vrem doar să fim arbitrați corect, nimic mai mult"
Dan Nistor, mijlocaș Dinamo

"Au fost meciuri în care am pierdut pe mâna noastră, dar au fost şi unele partide în care am pierdut puncte din cauza arbitrajelor. Campania este foarte bună, pentru că tot ce ne dorim noi este să fim arbitraţi corect"
Sergiu Hanca, mijlocaș Dinamo

Imaginile anterioare din campania clubului Dinamo: Adrian Mutu, Ionel Dănciulescu, Dan Capatos, Cătălin Scărlătescu, Dan Matei Agathon.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.