Europa League

Spaniolii au rămas impresionați de Raul: ”Rusescu avariază grav Submarinul”

Rusescu speră îndreptățit la calificarea în primăvară. Pe 24 noiembrie revine în Ghencea // FOTO Reuters

Articol de Daniel Scorpie  —  Saturday 5th of November 2016 12:00

Raul le-a dat spaniolilor trei goluri în două săptămâni. Reușita de joi a închis tabela și i-a urcat pe turci la șefie. ”A fost un coșmar pentru Villarreal”, a scris Marca.

În tur, nu a avut nevoie decât de 73 de secunde ca să semneze "dubla" în remiza cu Villarreal (2-2). Iar după două săptămâni, Rusescu a marcat din nou, la prima ocazie avută, și a decis victoria lui Osmanlispor (2-1) pe El Madrigal.

Raul a fost ales omul meciului (El Crack) de ziarul AS, iar Marca i-a acordat două stele atacantului, care l-a înlocuit pe Webo în minutul 73, marcând în 75.

Mai multe goluri decât Steaua

"Semnat Rusescu. Românul a lăsat «Submarinul galben» grav avariat în Europa. A fost un mare coșmar pentru Villarreal", a comentat Marca.

Raul a fost pe fază la un contraatac și a reluat sigur în plasă, dintre doi adversari, mingea respinsă prost de portarul Andres Fernandez. Singur, fostul stelist a reușit mai multe goluri decât Steaua în grupa L și, datorită lui, echipa turcă a trecut lider.

Rusescu a mai marcat pentru Osmanlispor și în manșa a doua a turului 2 preliminar, un gol la 5-0 cu Zimbru Chișinău, oferind o pasă decisivă la 2-0 cu Kalju Nömme, în al treilea tur preliminar.

181de minute și 3 goluri are Rusescu în actuala ediție a EL. Numai de două ori a fost titular

1gol și două assisturi a reușit Raul în 320 de minute jucate în actualul campionat din Turcia

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.