Liga 1

EXCLUSIV Steaua, încercări disperate de a fura un jucător emblematic al lui Dinamo

Articol de Eduard Apostol  —  Saturday, 05 November 2016

Dănuț Lupu, fost jucător la Dinamo și la Rapid, a acordat un interviu în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor și a vorbit despre cum a încercat Steaua să îl fure, în 1985, și cum a ajuns la Dinamo.

"Am terminat junioratul în 1985, la Galați, mă pândeau cei de la Steaua. Voiau să mă ia în armată, ca să semnez cu acest club mai ușor, dar m-am înscris la școală la seral ca să "driblez" cătănia. Nu le-aș numi presiuni, doar că-mi trimiteau periodic hârtie să mă prezint la înrolare. Steaua câștigase Cupa Campionilor.

Poate că nu aveam destulă încredere în mine că voi putea să mă impun. Aveam 18 ani, ar fi fost cam greu să scot vreunul de la Steaua aia din echipă. Revenind la cum am ajuns la Dinamo, eram la FCM Galați și a venit nea Mircea Lucescu la un meci, m-a văzut, m-a plăcut din prima și așa am devenit «câine roșu». Poate că a fost alegerea vieții", a spus Dănuț Lupu în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor.

Poți citi în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor și pe platforma Gazeta Digitală un interviu de 3 pagini cu Dănuț Lupu și află ce spune acesta despre cariera sa și cum îi atacă pe cei de la Steaua, declarând "noi jucăm cu FCSB".

Alte subiecte exclusiv print:

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.