Stranieri

Edward Iordănescu: ”Sunt antrenor, nu magician!” Ce a răspuns antrenorul român la întrebarea privind rămânerea sa la ȚSKA, după eșecul cu Ludogoreț

foto: Raed Krishan

Articol de Catalin Dumitrescu  —  duminică, 06 noiembrie 2016

Antrenorul român al ȚSKA Sofia, Edward Iordănescu, a făcut o amplă declarație după derby-ul pierdut echipa sa în fața campionilor de la Ludogoreț Razgrad, scor 1-2.

”Pentru mine a fost un meci deschis oricărui rezultat. Avem nevoie de mai multă experiență. Ludogoreț încă joacă în Liga Campionilor. Sunt un antrenor tânăr, dar pot îndeplini obiectivele, să fiți siguri de asta.

Cu echipa unde am antrenat ultima dată am ajuns în finala Cupei.

După două înfrăngeri ne trebuie o serie de cinci victorii consecutive. Dacă voi continua să antrenez ȚSKA, va trebui să facem o nouă selecție. Jucătorii trebuie să înțeleagă că trebuie să existe perseverență, trebuie să fie conștienți de ce înseamnă ȚSKA, ce înseamnă să porți tricoul lui ȚSKA. Nu vreau să batem două jocuri, apoi să pierdem unul. Vreau constanță. De câteva luni, am sugerat că unii jucători nu sunt la nivelul echipei. Nu voi menționa numele, asta este între mine și echipă”, a spus Iordănescu.

Despre meciul cu Ludogoreț

"Am avut o mulțime de situații, dar ei au fost cei care au marcat. Al doilea gol l-am primit dintr-o fază fixă. Nu am fost suficient de agresivi. Pentru mine, meciul a fost deschis oricărui rezultat. Ludogoreț are mai multă experiență, jucătorii lor știu cum să iasă din situații dificile. Puteau face egal cu PSG, și au condus cu 2-0 pe Arsenal. Până să luam primul gol, am fost la nivelul lor. Astăzi am avut mai multă încredere decât în meciul precedent împotriva lui Locomotiv Plovdiv”, a adăugat Iordănescu.

La întrebarea reporterului dacă, după două înfrângeri simte o presiune asupra sa, antrenorul român a răspuns:
”Presiunea începe în momentul in care semnezi cu un club ca ȚSKA Sofia. Sunt antrenor de două luni jumătate, nu sunt magician. Sunt multe lucruri în jurul echipei și care nu depind de mine. Cât despre mine, voi rămâne aici căt va exista încredere în mine și în munca mea. Nu se termină istoria ȚSKA cu Iordănescu!”

Edi Iordănescu este antrenorul lui ȚSKA Sofia din 25 august 2016, iar palmaresul său include 4 victorii, 2 egaluri și 3 înfrăngeri, ocupând, actualmente locul 5 în Parva Liga.

surse: topsport.bg, vbox7.com, temasport.com, dnevnik.bg

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.